پنلهای خورشیدی کوچکتر، الکتریسیته بیشتری تولید میکنند
به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا به نقل از ستاد نانو؛ یک استارتآپ کرهای با همکاری محققان مؤسسه علوم مواد کرهجنوبی سیستم جدید تولید برق فتوولتائیک را توسعه دادهاند که در آن از نانوحفرهها استفاده شده است. این فناوری جدید میتواند کارایی تبدیل انرژی خورشیدی به برق را افزایش داده و با پنلهای خورشیدی کوچکتر، مقدار بسیار بیشتری الکتریسیته تولید کرد.
شرکت نوپای سولار اپتیک (Solar Optics) و مؤسسه علوم مواد کرهجنوبی (KIMS) یک سیستم تولید انرژی فتوولتائیک منحنی ایجاد کردهاند که فیبرهای نوری و سلولهای خورشیدی را در خود جای داده است، راندمان تبدیل توان بالایی را حتی بدون دریافت مستقیم نور خورشید نشان میدهد و میتواند میانگین حداکثر راندمان تبدیل روزانه را دو برابر کند. این فناوری با استفاده از یک پانل فتوولتائیک که ۸۰ درصد یا بیشتر کوچکتر شده است، همان مقدار برق را تولید میکند.
سیستمهای تولید برق فتوولتائیک موجود با جذب عمودی نور خورشید با صفحات تخت، الکتریسیته تولید میکنند. ساختار دوبعدی فعلی محدودیتهایی از نظر پذیرش و زاویه به همراه دارد، حدود ۷۶ درصد از مساحت آن به طور ناکارآمد استفاده میشود و حداکثر کارایی آن برای کمتر از ۲۱۰ دقیقه در روز ادامه دارد.
انتهای پیام/
انتهای پیام/